yasmin Co-Admin
Mesaj Sayısı : 125 Yaş : 29 Nerden : izmir Kayıt tarihi : 27/09/08
| Konu: AKşaM aRKAdaşta dERS çAlışıcaZ Çarş. Ekim 01, 2008 3:14 pm | |
| --Babacım ben bu akşam arkadaşımda kalacam.Yarın önemli bir sınavımız var.birlikte çalışacaz.. --Yemezler kızım hadi naş! --Nası yani? --Sen böyle bir sınav akşamının mahsulüsün!bize sökmez!!!
--Anne bu akşam arkadaşımdayım ben ders çalışacaz!!! --Niye? tek çalışamıyormusun sen? --Ama anneee!!!! ---Aması maması yok!!!Vakti zamanında bizim de üzerimizde az ders çalışmadılar.Şimdi düştüğüm duruma bak.Seni kimle çalıştığımı bile hatırlamıyorum!!!
--Baba ben bu akşam ders çalışmak için arkadaşımdayım.Okey? --Okey de "okey"i unutma.Temiz bi çalışma olsun.Başımıza iş açma!! --Ya baba saçmalama Hikmet e gidiyorum ben.. --Ne hikmeti lan.?ipnemi oldun sen yavşak.erkek erkeğe ders mi çalışılırmış.kırarım bacaklarını!dürzüüüüü!!! --Of baba,offf baba!!!
--Anne,biz bu gece Aylalarda ders çalışacaz!Meral,Aysun,Seda da gelecek!! --Tabi Osman,ahmet ,mehmet,hüseyinde gelir.topluca çalışırsınız!! --Ne ilgisi var anne ya?çok önemli bi sınavımız var yarın!! --Grup olarak çalışıp,pratik yapacaksınız yani....Baba na söylemeden git odana zıbar.!!Akşam akşam günaha sokma adamı!!!
--Abiii biz bu akşam Aylinlerde ders çalışacaz.Bizim sınıfta var ya hani,sarışın olan!! --Çok ilginç Aylin le bugün bizde Tolgaların evde çalışacaz.Tesadüfünde böylesi!!! --!!!!!? ---Almıyayyım ayağımın Altına defooll!!! | |
|